...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack




#92 Szobakerékpár!?
benti tekerés, szobabicikli, elmélkedés, téli edzés2019 / December
Már régebben is gondolkoztam ezen, hogy kell-e nekem szobabicikli. Mert pl télen a nagy mínuszokban és szélben nekem annyira nincs kedvem hosszú órákat bringázni. (Tudom, minden az öltözködésen múlik. De egyelőre nincsen kifejezetten bringás holmim, amik pl a télies időre vannak kitalálva. Talán mert nem vagyok még se annyira megszállott. ) Általában 1, de nagyon maximum 2 óra, amit ilyenkor szoktam bringázni. Mert igenis kimerészkedem, hiszen hiányzik a tekerés télen. Viszont a bringázásban az a jó, hogy változik a táj, az út, meg minden. Egy helyben tekerni 1-2 órán át... háááát... nem is tudom. Lehet még sem nekem való. hm... Bár hallgathatnék zenét, vagy esetleg nézhetnék sorozatot vagy filmet is mellette... Edzés miatt mindenképpen jó dolog egy ilyen, de én nem készülök sehova, hogy télen is ugyanolyan szintidőt menjek, mint nyáron. :) Ezért egyelőre még biztos nem lesz ilyenem. A telek is egyre enyhébbek egy ideje már, így tovább el lehet nyújtani a bringás időszakot. (Mondjuk ez nem feltétlenül jó globális szempontból... :/ )

Ráadásul tavasztól el is kellene tennem valahova, mert ugye onnantól nem lenne használva. Helyben pedig így is szűkösen rendelkezem, így nem biztos hogy kell egy újabb porfogó.

Ami külön érdekes lehet még, hogy ezt bejegyzést most pont akkor írtam meg, amikor betegség miatt itthon voltam. És nem meglepő módon pont biciklizés miatt fáztam meg. Viszonylag meleg volt, én meg felöltöztem melegebb ruhába, hiszen kb 2 után indultam neki és nem akartam hamar hazajönni. De amikor meg már hűvösebb lett - ekkor már kimelegedve - nem tett jót a hidegebb menetszél. :/ De ez van. Úgy is ki fogok menni máskor is. :)