...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack#189 Felesleges vásárlás
csere, karbantartás, fejlesztés, felesleges2024 / Május


Ritkán fejlesztem a bicajt, mert nem is nagyon kell. Kivéve persze, ha elkopik valami és azért kell cserélni. Most is csak egy kiegészítőjét frissítettem. Mert most egy már régóta tervezett kis méretű kézipumpát (BBB BMP-49 EasyRoad) vettem. Mert kisebb (185mm). Mert jobban tetszik. Mert... csak. :) Amúgy az is tetszik benne, hogy kihúzható tömlője van és ezáltal nem "közvetlenül" csatlakozik a szelephez, így nem rángatom feleslegesen a kereket / bringát pumpáláskor. Hiszen a tömlő (kb 10 cm) enged annyi mozgásteret. Az eddig használt decathlonos pumpát így nyugdíjba küldtem. Ami amúgy teljesen jól működik még. Ezért is felesleges impulzus vásárlás ez.

Amúgy meg elhamarkodtam a rendelést, mert utólag eszembe jutott, hogy én régen két irányban működő minipumpát néztem ki magamnak. :/ Node sebaj. Azért ez is jó.

A végleges helyét még nem tudom, hogy hol lesz, de ez már jobban elfér az oldalzsebemben is. Amúgy csak a hátsó támvilla vagy az első teleszkóp jöhet szóba még, ami a bringán való elhelyezést illeti.