...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack



#176 Bringa Piknik 2023
bringa piknik, tekerés, tömeg, tokaj, rendezvény, 20232023 / Május
Az idei piknikes tekerést most nem használtam ugródeszkának, ahogy mostanában szoktam, mert gyakorlatilag előedzés nélkül vágtam neki ennek a kb 70+ km hosszúságú útnak. Ami már csak azért is érthető, mert 2-3 hétig valami (gyulladás) volt a felkarommal és vállammal, ami miatt szintén nem tudtam előtte kicsit felkészülni. Szerencsére a túráig megjavult annyira a dolog, hogy el tudtam végül menni. (bár még nem teljesen vagyok felépülve) Szóval előtte semennyit nem bringáztam. Ennek ellenére egész jól bírtam. Csak a szokásos kellemes fáradtság volt utólag. Az is igaz, hogy most is megálltunk többször pihenni és enni, inni. Az idei pikniken már három piknik pont is volt, ahol ezt megtehettük.

Bár nagyjából tudtam én, hogy megyek, de nem volt biztos a dolog. Olyannyira nem, hogy az előtte való napon este cseréltem még gumi belsőt, mert észrevettem, hogy a szelepnél ereszt bizonyos esetekben a kerék, én meg így nem akartam kockáztatni. Illetve a bicajt sem néztem át különösebben. Szóval elég ad hoc jelleggel indultam neki a pikniknek. Most pl a kis táskámat sem vittem magamal. Helyette minden vackomat az oldalzsebembe tuszkoltam bele. Ami igazából szinte csak kaja volt. Illetve a haverokkal is előtte este és másnap reggel(!) beszéltük meg, hogy ki jön. Így végül 5-en mentünk.

Egyébként ismét sokan voltunk és az időjárás is kegyes volt hozzánk. Főleg ha azt nézzük, hogy az előző napokon szinte végig esett.

Ami még különleges volt idén, az a Tokaj születésnapjára (950.) készült bringás alkotás, amit a Fesztiválkatlannál állítottak ki. Ehhez az alkotáshoz jómagam is küldtem pár bicajos alkatrészt, amiből meglepetésemre jópárat felismertem az alkotáson. :) Számszerint 6-ot is. Legalábbis szerintem azokat tőlem kapták.

A haza felé úton még megálltunk egy kisebb csapaton segíteni, mert egyikük defektet kapott. Nekik a biztonsági defektjavító spray-emmel tudtam (tudtunk) segíteni. :)

Nem nagyom fotózgattam, de azért: pár kép itt. - (tényleg szereznem kell egy normális fényképezőt!)

Egyéb képek: nyiregyhaza.hu - facebook - bringapiknik