...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack#174 Na! ...akkor mondom!
kezdés, tavasz, akadozás, mi-a-helyzet, ez van2023 / Április
Ez a szezonkezdés tényleg nehezen indul be most nálam. Időjárás szempontjából is, meg egyéb okok miatt is. Például, hogy március elején valószínű, hogy rajtam is átment a COVID. (bő 1 héten keresztül kínzott) Nem tudom biztosra, hogy az volt-e, de ilyen érzésben még csak 1x volt eddigi életemben részem, amikor a H1N1 vagy valami hasonló járvány volt. Ezért gyanítom, hogy most az lehetett. (Habár a környezetemben már elég sokan régebben átestek rajta, én eddig megúsztam.)

Aztán kb egy hónapra rá (Április elején) ismét ugyanaz a lemez, csak pár előzően meglévő tünet nélkül már. Ekkor szerencsére a 3. nap után szinte semmi bajom nem volt már, de utána az időjárás nem engedte, hogy bringára üljek.

Tehát a bringás élmények is akadozva jönnek. Pl a Zöldkerekesek által szervezett visszamondott túrá(ka)t is lehetne említeni. (időjárás miatt) - Aztán itt vagyok én, aki szintén nehezen indul be. Ugyanis most így április végére megint bajom lett. Most éppen a felkarom és a vállammal van valami, úgyhogy a bringázás (is) egy ideig kilőve. :/ (Egyelőre korlátozott mozgás és gyógyszer nélkül állandóan fájó felkar környéke a panasz) Pedig nyakunkon május 20 is, ami az idei Bringa Piknik dátuma. Az ezen való részvétel pedig alapvetés lenne. Meg majd jönnek a szokásos és egyéb túrák, amiken igen csak illik szintén ott lennem, ha már bringás vagyok, vagy mifene. :) (Még ha nem is mindegyiknél.) - De ugye most ezek is kérdésesek maradnak számomra, amíg rendbe nem jövök. Amúgy külön érdekesség, hogy mindhárom lerobbanásomkor hosszú hétvége is volt. Szóval abszolút nem tudtam semmit csinálni. Pedig most is elég jó bringás idő van, de én meg kénytelen vagyok itthon lenni és pihenni.

Oszt', hogy milyen is lesz ez az év(ad), megjósolni sem akarom már. Kb visszatérek most (óvatosságból) ahhoz a szemlélethez, hogy "majd megyek, oszt' lesz valami". Első bringás éveimben nem nagyon terveztem sose semmit. Csak szimplán bringáztam. Bárhova. Na kb ez lesz most is.