...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack
#137 Bringa+Piknik. 2021.
túra, tokaj, bringa piknik, tekerés, tömeg, 20212021 / Június
Szerencsére most nem szólt bele a COVID, így az idén a szokásosnak mondható nyár elején volt megtartva az idei piknikes bringás móka. A történet a szokásos. Tokajig való eljutás bringával, 2 pihenővel (és frissítő nasival) megspékelve. Csak mindez persze tömegesen. És nem kis tömeggel. Olyan nagy rendezvény ez már, hogy nem csak a nyíregyiek, hanem a környező településekből is ide jönnek, hogy aztán együtt mehessenek a tömeggel egészen Tokajig. Vagy akár tovább is, mert egyébként egy jó kis ugródeszkaként is szolgálhat a túra. Jómagam is mentem tovább miután megebédeltem. (Timár, Szabolcs, Balsa... Nagyhalász fele) Ezzel a nagy körrel 92 km-ert sikerült összehoznom.

Jó idő volt, sőt eléggé meleg is a napon. Én pechemre a lábamat nem kentem be naptejjel, mert mondtam magamnak, hogy legalább lebarnulok. De ennek meg is lett a következménye. Kicsit megégtem. Hát na. Ez van.

Egyébként a rendezvényen is elmondták, hogy jövőre már a fesztiválkatlanig teljesen elkészül a bringaút (majd meglátjuk persze), illetve amit én is már említettem, hogy a Tokaji hegy is teljesen körbe tekerhető majd bringaúton.

Képek: 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07

Kapcsolódó bejegyzés: Bringa piknik 20