...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack
#114 Helyzetjelentés
helyzetjelentés, tervek, kihívás napja2020 / Július
Valahogy nem akar jönni az idő, hogy rávegyem magam a kihívásos napom megtartására, pedig azóta már 2.5 hónap telt el. Ennek két oka is van. Az egyik a mostanában bejött nagyon meleg idők, a másik pedig, hogy lehet ebbe még sem egyedül kellene belevágnom. Bár ki olyan "hülye" mint én, hogy eljönne velem és bírná is? Igaz, még nem adtam fel a dolgot, csak egyre inkább tolom el az időpontot kb szeptember környékére. Akkor már talán nem lesz ez a nagyon meleg. (eddig az eső miatt panaszkodtam, most meg a meleg miatt. ejh. semmi nem jó.) Mert belegondolva nem nagyon tudom megoldani, hogy keveset érjen a tűző nap. Azóta voltam már hosszabb utakon, amiknek nyomait (barnaság) viselem is a karomon és a nyakamon. Sajnos csak ott egyelőre. Próbálom behozni a színt a többi testfelületemen is, hogy ne nézzek már ki ennyire "foltosnak". De mindegy. Ez nem is ide tartozik végül is. De azért egész nap kitennem magam az olykor nem alacsony UV sugárzásnak és folyton csak vedelni a vizet... hát nem is tudom, hogy jő ötlet-e ez ilyenkor. Szoktam persze használni naptejet, de abban sem vagyok biztos, hogy az önmagában elegendő.

Éppen ezért gondolkodom egy baseball sapka beszerzésén is. A hajam úgy is már ritkul egy ideje, így a fejtetőmet is el kellene kezdenem védeni. Nem mellesleg fordítva hordva a nyakamat is tudnám valamilyen szinten védeni a naptól. (lehet puhány vagyok!? :D)

Mindenesetre kár, hogy a tavasz ilyen vacak esős és hűvös is lett. Akkor lett volna jó megtartani ezt a napot, amikorra terveztem. Május elején, vagy április vége fele.

Kapcsolódó bejegyzés: A kihívás napja