...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack




#32 Bringatárolás otthon
tárolás, otthon, lakás2017 / Július


Nem mindenkinek van pincéje, kamrája illetve garázsa, ahova be tudja tenni a bicaját, ha éppen nem használja. Nekem pl nincs, ahol el is férne. Így egy megoldás maradt csak, hogy a lakásban van tárolva a bringa.

Vannak egész jó "bringatárolók" (olyanok, amik nem engedik eldőlni) otthonra is, amik nem foglalnak el sok helyet, de én csak szimplán letámasztom a kazán szekrénye elé. Ott van a legkevésbé láb alatt. Bár vannak napok, amikor igencsak sáros lesz a gumi a tekerésem során és ilyenkor is csak itt tudom tárolni a bicajt. Igaz van egy kis kamra is, de ott meg sosincs elegendő hely. Lehet egyszer majd nekiállok és kidobálok onnan mindent, ami lom. De szerintem akkor is bent tárolnám a bicajom. Jó az itt. :)

Általában úgy kerülöm el, hogy felvigyem a rengeteg sarat is, hogy aszfalton és zúzott kövön is gurulok vele még mielőtt felvinném a bringát a lakásba. Így a nagyja lepereg a kerékről.

Falra éppen ezért nem is tenném a bicajt, mert eleve koszos mindig, meg igazából falfelület se nagyon van, ahova tehetném. Szóval marad az egyetlen lehetőség, hogy olyan helyen van a lakásban, ahol nincsen, vagy kevésbé van láb alatt.