...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack
#26 Helyzetjelentés: KRESZ
vélemény, tény, biztonság2017 / Január
Bevallom, hogy nekem nincsen meg minden a KRESZ-ben leírt kiegészítőm. Amim van az az első, hátsó lámpa és első / hátsó fényvisszaverő matrica. Ezeknek látom leginkább értelmét és ezek mindig is voltak nekem. Ami viszont nincs, az a küllőprizma és jelenleg csengőm se. Küllőprizmám nem is lesz! Bár egy ideig használtam az első pár hónapban, amikor még minden megvolt a bicajon. Sőt, amikor leszedtem, utána vettem a felnire fényvisszaverő csíkokat. De tavaly azokat is leszedtem. Egy designos KNOG Oi koppintás csengőm is lett, de jelenleg azt se használom. Pontosabban az is csak fent volt a bicajon, de sose használtam. Feleslegesnek érzem, ezért leszedtem.

Járok a belvárosban is, de nem túl sokat. Ha egy ellenőrzés miatt meg is állít a rendőrbácsi, abban bízom, hogy majd figyelmeztetéssel megúszom. :) Van egy csotrogány bicajom is ugye, amin amúgy minden megvan.

Mindezek ellenére a KRESZ-t amúgy mindig betartom. Még a piros(!) rendőrlámpánál is megállok. A Bújtosi tónál lévő McDonald's előtt is, ahol 2 lámpa is van és jól megvárakoztat. Sokan át is mennek azon, mert türelmetlenek. Én nem sietek sehova.