...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack




#00 Nulladik típusú bejegyzés
bevezetés, indul a blog, mit írjak ide...2014 / Szeptember
Nem rég vettem meg az első komolyabb biciklim, ami egy Merida Big Seven 300-as, 2014-es modell. Eddig is volt bicajom, de azt hagyjuk most. Ebben a blogban, vagy inkább naplóban az ezzel kapcsolatos dolgokat fogom leírni. Hogy miket cserélek le rajta, hogyan szerelem és hogy hogyan változik majd az egész bicikli az évek során. Azt tudni kell rólam, hogy szeretek dolgokat a saját izlésem szerint átalakítani. Szóval a biciklim se lesz kivétel ez alól. :) Itt majd mindenről tudomást lehet szerezni ezentúl. Vagy is a fontosabb dolgokról. - Érdekes lesz majd visszanézni az évek távlatából, hogy mivé lett a bringa.

Írásaim akkor íródnak, amikor van mit közölnöm. Nem hajt semmi, hogy 234 bejegyzésem legyen itt. Írhatnék most technikákról, újdonságokról, de ezekről már írnak sokan mások, akiket ez jobban érdekel. Ebben a bicajos blogban csak a velem és a bringámmal kapcsolatos dolgokról lesz szó. - Ja és azért fekete-fehér (khm! szürkeárnyalatos) minden, mert csak! :) Ezzel is picit egyedivé teszem itt a hangulatot.

A felnagyított képek egyébként színesek lesznek.

Az oldal jellege miatt az irományaimhoz nem lehet hozzászólni. Akinek kérdése van, vagy bármi, az megtalál e-mailben, vagy facebook-on. - Jobb oldali sáv: kapcsolat